افتتاح اولین درمانگاه CF بزرگسال کشور در کلینیک استاد یلدا مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاونت درمان دانشگاه اولین درمانگاه CF بزرگسال کشور را در کلینیک یلدا مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدرضا مدرسی اصطهباناتی فوق تخصص ریه اطفال و رئیس بنیاد CF، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر مریم عدالتی فرد رئیس کلینیک یلدا، دکتر حسین کاظمزاده فوق تخصص ریه تنفسی، دکتر فاطمه خزاعی، رئیس اداره بیماری های خاص معاونت درمان، پرستو آریاملو مدیر پرستاری و محمدحسین امرالهی مدیر منابع انسانی افتتاح کرد.
اولین روز هفته سلامت 1402
تامز لایف 7: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته سلامت را تاکیدی بر تقویت سیستم بهداشت و دسترسی عادلانه به سلامت دانست
دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با تبریک هفته سلامت، تقویت سیستم بهداشت و دسترسی عادلانه به خدمات سلامت را از جمله تکالیف نظام سلامت دانست که برای تحقق آن تلاش می شود.
تامز رس 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران: به روز رسانی راهنمای بالینی استئوپروز در کشور
پژوهش های فراآکادمیک یا سودمندی و مزیتی که پژوهش میتواند برای اجتماع و سیاست عمومی به ارمغان آورد موضوع برنامه های tums Responsibility است. در سومین برنامه تامر رس، در راستای پاسخگویی اجتماعی و معرفی طرح های اثر گذار در کشور، دکتر افشین استوار، رئیس پژوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران به معرفی طرح کشوری به روز رسانی راهنمای بالینی استئوپروز پرداخت. در این طرح با توجه به اهمیت بیماری و سندروم های دوران سالمندی، توجه به تشخیص و درمان پوکی استخوان و پیشگیری از بروز شکستگی در سالمندان مورد توجه قرار می گیرد.
تامزلایف 6: خوشحالم که خدا قسمت کرد در دانشگاه علوم پزشکی تهران درس خواندم
دکتر حیدر الغزالی دانشآموخته بینالملل رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ششمین برنامه تامزلایف با اشاره به نزدیکی فرهنگ ایران و عراق گفت: من در دانشگاه علوم پزشکی تهران چیزهای زیادی آموختم. به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حیدر الغزالی فارغالتحصیل بینالملل رشته پزشکی دانشگاه از شهر نجف و کشور عراق در جشن فارغالتحصیلی جمعی از دانشآموختگان بینالملل و در گفتگو با برنامه تامز لایف – سبک زندگی دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از دوران تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و کشور ایران تجربیات فراوانی به دست آوردم و باوجود برخی سختی ها بسیار خوب گذشت. دانشآموخته بینالملل دانشگاه افزود: با اشاره به وجود ارزشمند استادان در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: چه در کلاس های دانشگاهی و چه در بیمارستان از وجود اساتید بهره فراوان بردم. دکتر الغزالی، مطالعه کتابخانهای را بهترین نوع مطالعه دانست و گفت: در کتابخانه تمرکز تنها بر روی دروس است و به چیزهای دیگر فکر نمیکنی ما در کشور عراق چنین امکان را نداشتیم و کتابخانه دانشگاه نقش موثری در دوران تحصیل من داشت.
تامز رس 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران: tums Responsibility: پایلوت استقرار نظام بومی مراقبت و پیشگیری از شکستگی ثانویه در کشور
پژوهش های فراآکادمیک یا سودمندی و مزیتی که پژوهش میتواند برای اجتماع و سیاست عمومی به ارمغان آورد موضوع برنامه های tums Responsibility است. در دومین برنامه تامر رس، در راستای پاسخگویی اجتماعی و معرفی طرح های اثر گذار در کشور، دکتر نوشین فهیم فر، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه،به معرفی طرح پایلوت استقرار نظام مراقبت و پیشگیری از شکستگی ثانویه در کشور پرداخت و گفت: پوکی استخوان در جمعیت بالای 60 سال کشور نزدیک به 44 درصد شیوع دارد که با افزایش سن، این عدد بالاتر رفته و شانس شکستگی استخوان را افزایش می دهد. بر اساس این برنامه کشوری، با مراقبت و درمان افرادی که یکبار دچار شکستگی شده اند می توان تا 50درصد از شکستگی استخوان مجدد در افراد دارای پوکی استخوان جلوگیری کرد.
تامز استادی tums study 5: طبقه بندی مطالب آن را در ذهن شما ماندگار می کند
دکتر امیرحسین همتی، دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و دانش آموخته برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز استادی(tums study )، سعی می کند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کند. از نظر او مطالعه مداوم و مستمر می تواند به شما در به روز سازی اطلاعات کمک کند. او می گوید: از آنجا که علم تغذیه پیوسته در حال تغییر است، چنانچه برای مطالعه تنها به کتاب اکتفا کنید، از علم روز دنیا عقب می مانید. در ادامه پنجمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید که در آن به تکنیک های موفق مطالعه و صفحات مجازی کاربردی پرداخته شده است.
اولین عمل داخل عروقی آنوریسم توراکوابدومن در اتاق عمل هیبرید کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، این عمل به سرپرستی دکتر مرتضی نوع پرست فوق تخصص جراحی عروق و همکاری دکتر محمد عاشوری فوق تخصص جراحی عروق، استاد بیهوشی دکتر بابک اسلامی، داروخانهی سیزده آبان دکتر قبادی و با کمک و همکاری تمام کارکنان این مرکز انجام شد. در این عمل که یکی از پیچیدهترین پروسبجر ها در جراحی عروق است بدون نیاز به باز شدن موضع عمل، شریان اصلی در کشالهی ران و بازو اکسپلور شده، استنت گرفت آئورت شکمی و قفسه سینه تعبیه و شاخه های احشایی و رنال دو طرفه بازسازی شده و آنوریسم از سیستم گردش خون حذف میشود.
روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی در دانشکده علوم پیراپزشکی
در این ویدئو مصاحبه با اساتید و دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی و هماتولوژی در روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی در دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران را می بینید.
تامز استادی tums study دانشگاه علوم پزشکی تهران: مهارت خلاقیت در مطالعه
اصول مطالعه صحیح، مهمترین ابزار شما در مسیر تحصیلی است. شما با یادگیری روش مطالعه صحیح، نهفقط در زمان خود صرفهجویی میکنید، بیشترین یادگیری را هم به دست میآورید. در این مطلب کوتاه دوستان شما سعی می کنند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کنند. آن چه به عنوان نحوه مطالعه صحیح معرفی میشود، نتیجه تجربیات فراوانی است که در گروههای دانشجویی مختلف صورت گرفته است. نحوه درس خواندن صحیح، به شما کمک میکند که حجم بالای اطلاعاتی که در مقابلتان قرار دارد را در کوتاهترین مدت به خاطر بسپارید. در این برنامه محمدرضا جوشن، دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را درباره اهمیت خلاقیت در مطالعه، شیوه درس خواندن و شخصی سازی روش مطالعه درسها بیان می کند. در ادامه چهارمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید.
گزارشی از بالندگی روزافزون کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران
کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران که اسفند 1401 با حضور رئیس جمهور افتتاح شد هم اکنون در حال خدمت رسانی به بیماران است به طوری که تا 19 فروردین 1402 بیش از یکصد و پنجاه عمل جراحی در 7 اتاق عمل فعال این بیمارستان انجام شده است و قرار است از آخر همین هفته بیماران اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به این بیمارستان منتقل شوند. دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از زمان افتتاح بیمارستان حضرت مهدی (عج) تا کنون بخش آی سی یو و دیالیز منتقل شده است و تا آخر هفته نیز انتقال اورژانس به پایان خواهد رسید و به زودی بخش های جراحی که تاکنون منتقل نشده است به این بیمارستان اضافه خواهد شد و دو تا سه ماه آینده اکثر ظرفیت های بیمارستان فعال خواهد شد. وی افزود: اضافه شدن برخی ظرفیت ها نیازمند زمان است از جمله هوشمندسازی بیمارستان که زیرساخت های آن دیده شده است اما برای اینکه به هدف نهایی برسیم نیازمند همکاری وزارت ارتباطات، بهداشت و بیمه ها هستیم تا فرآیند بی کاغذ شدن و هوشمندسازی بیمارستان را به حد نهایی آن نزدیک کنیم.